4 oktober 2016

Roygalan avslöjar nomineringar i reklammusik

Nu har Roygalan gått ut med vilka som är nominerade till priset ”Bästa musik i reklamfilm” som Musikförläggarna står bakom tillsammans med IFPI Sverige ochFilm&TV-Producenterna. Priset instiftades förra året och då vann låten Vintersaga till Volvo – skriven av Ted Ström, inspelad och framförd av Oskar Linnros och Amanda Bergman. Årets vinnare presenteras den 27 oktober.

Nominerade 2016:

Elmsta 3000 Horror Fest Anthem till The Musical Massacre för Elmsta 3000. Skriven av Gustav Egerstedt (Music Super Circus). Inspelad av Elmsta 3000 och Music Super Circus.

Just The Way You Are till Perfect Men för Dressmann. Skriven av Billy Joel (Universal Music Publishing Scandinavia). Inspelad av Kretsen och Maja Francis (Sweden Music).

Musik Non Stop till Avgörande Ögonblick för Sveriges Radio. Skriven av Joakim Berg (Cannoli Songs/Sony/ATV Music Publishing Scandinavia). Fritt arrangerad och inspelad av Peter Nordahl med Sveriges Radios Symfoniorkester och Elias.

Läs mer på http://roygalan.se/tavla/nominerade/

Lars Nylin