26 september 2016

ARTIST Älskad duo återförenad

För tio år sedan gick rapduon Snooks medlemmar Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray skilda vägar. För sex år sedan släppte båda hyllade och prisade solodebuter. Men nu samarbetar de två igen och har precis släppt nya ”Sitter på en dröm”.

Återföreningen hintades redan i maj då Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray la upp samma gemensama bild på sina Facebook-sidor och skrev att ”det bästa har inte hänt än”. I augusti gästade Oskar Linnros spelningen med Daniel Adams-Ray på Way Out West och nu för några dagar sedan var det dags igen, på Gröna Lund.

I ett pressmeddelande skriver de två:

”I våras, efter några promenader och en fylla bestämde vi oss för att ses i studion igen. Det hade vi inte gjort på typ 10 år. Båda kom dit bärandes på en massa saker – euforiska höjdpunkter som soloartister, ta-med-kaffe och några gamla olösta knutar. Plus en sann stolthet över våra för- och efternamn.

 Efter 10 minuter hamnade dåtiden i ett hörn nånstans för vi hade börjat göra nånting roligare. En låt som kändes framtid.

Nu vill vi dela Sitter på en dröm.

Vi har gjort den här låten som vi gjorde det från början, tillsammans.”

Lyssna här:

Christel Valsinger