29 augusti 2016

MUSIKBOLAG Guld till Cool Girl

Tove Lo’s Cool Girl har nått guldstatus i Sverige, med över 2,6 streams. Totalt har låten 32 miljoner spelningar på Spotify och över 6,2 miljoner visningar på YouTube.

Cool Girl, det första smakprovet från Tove Los kommande album Lady Wood [Universal Music], släpptes för drygt tre veckor sen och ligger just nu topp 100 i totalt 42 länder på Spotify. På Spotifys globala listan är den #38.

Under den senaste veckan har Tove Lo varit i New York där hon bland annat uppträtt på MTVs Video Music Awards Pre-show där hon framförde flera av sina nya låtar live för första gången. På söndagskvällen var hon även en av galans presentatörer tillsammans med artisten Bebe Rexha.

På lördag den 3 september startar den 26 datum långa turnén i Nordamerika tillsammans med Maroon 5. Turnén avslutas den 16 oktober i Oakland.

Christel Valsinger