25 augusti 2016

PODD Fredrik Strage startar podcast

Musikjournalisten Fredrik Strage har intervjuat artister i mer än 25 år. Men i podcasten Hemma hos Strage är det de som får intervjua honom.

Det första avsnittet av podden släpps idag den 25 augusti och då gästar rapparen Ken Ring, som tidigt i karriären rappade ”Fredrik Strage, ser du vad som händer? Sluta recensera vi kanske möts i gränder”. Sedan dess har Fredrik strage intervjuat honom flera gånger, men nu är det alltså Ken som får ställa frågorna.

– Många artister är misslyckade rockjournalister, säger Fredrik Strage. I min podcast får de äntligen chansen att förverkliga sina yrkesdrömmar. Och vi kommer inte bara att prata om mig, även om jag verkligen uppskattar den sortens narcissism, utan om outtömliga ämnen som zombiefilmer, South Park och konserttröjor.

Christel Valsinger

Podden hittar du här: http://hemmahosstrage.se