16 augusti 2016

PRIS Miriam Bryant kan vinna Kristallen

Miriam Bryant gjorde starkt intryck i den senaste säsongen av Så mycket bättre. Så pass att hon nu är nominerad till Kristallen i kategorin Årets tv-personlighet. Programmet kan plocka hem priser i ytterligare två kategorier.

Årets nomineringar till tv-priset Kristallen har släppts och bland de musikrelaterade nomineringarna finns Tv4:s Så mycket bättre som kan få pris i kategorierna ”Årets program” och ”Årets underhållningsprogram”. I den senare kategorin är även SVT-produktionen Eurovision Song Contest nominerad.

Bland övriga nomineringar med musikanknytning finns komediserien Boy Machine, om ett återförenat pojkband, som tävlar i kategorin ”Året humorprogram”. Shima Niavarani, som spelar deras manager, är nominerad för insatsen i kategorin ”Årets kvinnliga skådespelerska” i en tv-produktion och Jonas Karlsson kan vinna i motsvarande manliga kategori för sin roll i samma tv-serie.

Galan sänds direkt i Kanal 5 den 4 september och leds av Carina Berg och Christine Meltzer.

Christel Valsinger