7 juni 2016

LIVE Morrissey till Way Out West

Artisten och popikonen Morrissey är senaste stora bokningen till Way Out West. Nyligen blev det också klart att legendariska discodrottningen Grace Jones gästar Slottskogen i Göteborg i augusti.

Morrissey, och inte minst hans band The Smiths, har påverkat en hel generation popmusiker, bland annat inhemska artister som Håkan Hellström och Magnus Carlson. Senaste albumet World Peace is non of your business kom 2014 ocn nu är det klart att Morrissey gästar Way Out West i Göteborg i augusti.

Ikoniska discodrottningen Grace Jones tillhör också de senaste stora bokningarna till WoW. Grace Jones som slog igenom 1981 med albumet och Nightclubbing och hits som Pull up to the jumper är förebild för samtida artister som Lady Gaga och Rihanna.

Christel Valsinger