18 maj 2016

MUSIKBOLAG Platina till Norlie & KKV

Norlie & KKV har ännu en gång nått platina med en singel. Denna gång är det Din idiot som får utmärkelsen. 

Norlie & KKV består av Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) och är en av Sveriges mest framgångsrika duos. De har släppt hitsinglarna Ingen annan rör mig som du, Du får göra vad du vill med mig, Tröjan du hatar, Där jag hänger min hatt och  När jag går ner, genombrottslåten från 2011.

Låten Ingen annan rör mig som du blev den mest streamade svenskspråkiga låten och den näst mest streamade svenska låten (Avicii knep förstaplatsen) när Spotify summerade sin statistik för 2015. Den sålde även platina på rekordtid.

Nya singeln Din Idiot som släpptes den 15 april har nu även den sålt platina en månad efter release. Den 10 juni släpper Norlie & KKV ett nytt album via Universal Music/Svenska Inspelningar.