Nyheter 10 maj 2016

FÖRLAG Sweden Songs i avtal med Sabina Chantouria

Sweden Songs har skrivit förlagsavtal och inlett samarbete med artist och låtskrivare Sabina Chantouria.

Sabina Chantouria är en georgisk-svensk singer/songwriter boende i Lund. Den 20 maj släpper hon singenl Cry For Me, inspelad av den amerikanska producenten Kevin Jarvis som arbetat med namn som Iggy Pop, Elvis Costello, Ben Vaughn mfl.

Samtidigt släpps en video till Cry For Me där den amerikanska skådespelaren Ryan J Francis medverkar Francis fick sitt genombrott som den unga Peter Pan i Steven Spielbergs film 1992 och har arbetat med namn som Robin Williams, Gwyneth Paltrow och George Clooney. Han har också spelat i tv-serier som Sister på NBC under många år.  Videon premiärvisas på releasedagen på Folk & Rock i Malmö.

Både singel och video är inspelad i Los Angeles, den senare i H.Q Avalon Studios av regissören Chad Schollmeyer och hans filmteam.

– Vi är mycket glada att få samarbeta med Sabina som vi tror har en lysnade framtid både som låtskrivare och artist, säger Sweden Songs Keith Almgren i ett pressmeddelande.

Christel Valsinger

På bilden: Sabina Chantouria och Keith Almgren, Sweden Songs