3 maj 2016

FÖRLAG Ännu en Japan-etta för Starlab Publishing

Med låten Shori No Hi Ma-de framförd av japanska pojkbandet Sexy Zone har Starlab Publishing fått en ny Japan-etta. Låten är skriven av förlagets låtskrivare  Jan Andersson och Peter Hedén och ges i Japan ut via skivbolaget Pony Canyon.

Låten är släppt som en a-sidesingel och är dessutom huvudlåt i volleybolluttagningarna till OS i Rio 2016.

Starlab Publishing har länge samarbetat med Umeå-bördiga låtskrivarna Jan Andersson och Peter Hedén. Flera av deras låtar ha placerats i Asien och några av dem har varit topp-placerade.

Detta är Starlabs andra stora framgång i Japan på kort tid. Häromveckan hade låtskrivarna Kevin Borg och Nicklas Eklund med en låt på en fyraspårssingel med den japanska gruppen Johnny’s West som också toppade den japanska singellistan, vilket MI skrev om här.

Christel Valsinger