28 april 2016

FESTIVAL Craig David till Bråvalla

Bråvalla presenterar fem nya dansakter till sommarens festival. Bland dem finns brittiske sångaren och klubbdj:n Craig David, svenske house-producenten John De Sohn och sångaren och rapparen Daniel Adams-Ray.

Dessutom kommer Bråvalla-publiken att bjudas på en dj-mix för orkester när Norrköpings Symfoniorkester tillsammans med Hans Ek framför Dance Music Symphony, som jämförs med ”en klassisk konsert på Docklands” och ”en klubbkväll i konserthuset”. Symfonin börjar med Swedish House Mafias Greyhound och tar sig sedan vidare genom verk av Massie Attack, The Knife och Daft Punk.

Till festivalen har också svensk/norska Tungevaag & Raaban bokats. Producentdupn kommer till Bråvalla med hits som Samsara och Parade i bagaget.

Christel Valsinger