21 april 2016

MUSIKBOLAG Ny storägare för Telegram

Sponsorbyrån Håkanson United blir enligt Dagens Media en av de största ägarna av musikbolaget Telegram Studios, som har Håkan Hellström, Deportees och Markus Krunegård bland sina artister.

Stranded Rekords, Telegram Bokförlag och Telegram Musikförlag slogs förra året ihop till Telegram Studios Ltd förra året, samtidigt börsnoterades bolaget på GXG Markets UK i London. I ledningen för Telegram finns Niklas Lundell (VD), Joel Borg, Klas Lunding och Isse Samie. Nu blir även Petter Håkansson styrelsemedlem.

– Vår affärsidé är ju att hjälpa företag att med lönsamhet flytta pengar från traditionell reklam in i engagerande områden som sport och musik. Musikbranschen är ju som bekant inne i en total förvandling. Vi har jobbat nära Joel och Nicklas förut i deras roller på Luger och bedömer Telegram är det mest kreativa och spännande spelaren i området. Så vi är grymt stolta och glada att inleda det här partnerskapet. Vi kommer att kunna skapa massor av nya idéer, koncept och bygga värden för våra kunder och anställda, säger Petter Håkanson till tidningen Dagens Media.

Lars Nylin

ADTECH GmbH (Master default)