2 april 2016

MUSIKBOLAG Håkan Hellström släpper ny singel på Woah Dad!/Warner

I dag lördag släppte Håkan Hellström en ny singel med titeln Din tid kommer. Detta är det första vi får höra från kommande EP:n 1974, som släpps den 29 april i samarbete mellan Woah Dad! och Warner Music.

Håkan Hellström själv säger i ett pressmeddelande:  ”Hallå alla! Äntligen vår därute o dags för nya låtar att se solen.  Den ljusnande framtid är vår. Den blomstertid nu kommer. Och din tid kommer, den också.”

Den 29 och 30 april firas releasen av 1974 i New York, på utsålda Gramercy Theatre och den 4 och 5 juni ses Håkan Hellström med band på ett fullsatt Ullevi i Göteborg. Hellströms nästa album kommer i augusti. Där ingår låtar från EP:n. Nya låtar från EP’n kommer att släppas upp digitalt under april.

I pressmeddelandet blir det även officiellt att Woah Dad! och Håkan Hellström nu har ett samarbete med Warner Music:

”I slutet av förra året kom det till allmän kännedom att Woah Dad! och Håkan Hellström inlett ett långt samarbete. Nu står det även klart att Håkan Hellström och Woah Dad! utökar samarbetet kring Håkan och inkluderar Warner Music för kommande releaser som stark samarbetspartner”, meddelas det.

Lars Nylin