29 mars 2016

MUSIKBOLAG Stereoscope startar ny etikett

Stereoscope Music Scandinavia utvecklar sin verksamhet och startar nya etiketten StereoRecordings. Den 1 april släpps den första singeln på etiketten.

– Tanken är att ta ytterligare ett steg i utvecklandet av artisttalanger inom företaget. Miriam Bryant och Ace Wilder var våra första artister där vi jobbade som skivbolag, management och förlag och där har vi licenssamarbeten med majorbolag, säger Ben Malén, Creative Manager på Stereoscope.

– Sporrade av deras framgångar och insikten om den kunskap och de möjligheter vi besitter genom våra låtskrivare, producenter, studios och vårt duktiga team på kontoret vill vi nu hålla skapandeprocessen ännu närmre.

Första releasen från StereoRecordings blir debutsingeln How Long från Marlene Oak, en 19-årig artist från Värmdö. Låten är skriven av artisten själv tillsammans med Andreas Mattsson.
Christel Valsinger
Först ut på nya labeln StereoRecordings är artisten Marlene Oak.