23 mars 2016

MUSIKBOLAG Larz Kristerz till Capitol

Capitol Music Group har kontrakterat ett av Sveriges mest populära dansband, Larz Kristerz, för evigt bekanta som vinnare av SVT:s Dansbandskampen 2008.

Larz Kristerz bildades 2001 men slog igenom stort för den svenska publiken i och med vinsten i SVT:s Dansbandskampen 2008. De har släppt nio studioalbum och i år firar de sitt 15-årsjubileum med både ny skiva och konserthusturné.

– Ibland är det nyttigt att bryta upp från gamla invanda mönster och kasta sig ut i det okända. Att hitta nya medarbetare som ser på det man gör från ett annat perspektiv och kanske ser saker som man själv inte ser. Det är nervöst och pirrigt men väldigt spännande. Tillsammans med Maria Molin Ljunggren och hennes team på Capitol Music Group ser vi fram emot nya roliga projekt. Ny skiva är under planering. Vi längtar efter att komma in i studion och vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete med Capitol, säger bandet i ett pressmeddelande.

– Det känns självklart fantastisk kul att bandet valt att jobba med oss. Vi har traditionellt valt att jobba med ett fåtal utvalda dansband och därigenom ge dessa de bästa förutsättningarna så vilka kan passa bättre att fortsätta denna resa med än de bästa av alla, kommenterar Robert Olausson, Marketing Director på Capitol Music Group.

Lars Nylin

På bilden fr v: Robert Olausson, Capitol Music Group, Trond Korsmoe (Larz Kristerz), Anders Tegnér (Larz Kristerz), Tobbe Eriksson (Larz Kristerz), Maria Molin Ljunggren (Capitol Music Group), Mikael Eriksson (Larz Kristerz), Peter Larsson (Larz Kristerz) och Johanna Boström Stone (Capitol Music Group).