10 mars 2016

MUSIKBOLAG Martin Masarov till Svenska Inspelningar/Universal Music

Svenska Inspelningar/Universal Music har kontrakterat den 21-åriga Sundsvallskillen Martin Masarov. Arbetet med inspelningen av Martins debut-EP är igång och ett showcase kommer att ske inom kort.

Svenska Inspelningar beskriver Martin Masarov i ett pressmedelande: ”Martin Masarov är småstadskillen med stora drömmar. Han besitter en känslighet och ärlighet som hörs tydligt i hans musik med golvskakande beats, lekfulla melodier och ett melankoliskt sound.

– Väldigt kul att presentera Martin Masarov som ny artist hos oss. Mycket bra material på väg ut,, säger Mikael Wadström, Senior A&R och Head Of Svenska Inspelningar.

– Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med Svenska Inspelningar/UMG och det känns som att vi äntligen har hittat rätt hem för Martins projekt, kommenterar Sam Malmaci, Split Stockholm (management).

Lars Nylin

På bilden från höger: Fredrik Svalstedt, förläggare på Monza Publishing och A&R på Cow-Pow, Mikael Wadström, senior A&R och ansvarig för Svenska Inspelningar, Martin Masarov, Sam Malmaci, manager för Martin på Split Stockholm (management), Henrik Hansson, project manager Svenska Inspelningar.