10 februari 2016

PRIS Smith & Tell nominerade till International Music Industry Awards

Svenska Smith & Tell kan vinna pris på International Music Industry Awards i vår. Duon har nominerats i kategorin ”New emerging international artist”. I kategorin ”A&R executive” har BMG:s VD Sanken Sandqvist nominerats.

Priserna delas ut i samband med Musexpo på Roosevelt Hotel i Hollywood den 20 april och det är tredje gången som ceremonin äger rum.

Smith & Tell, som nominerats i kategorin ”New emerging international artist” tävlar mot Broken Hands (UK), Nihils (Österrike) och The Young Wild (Nordamerikan).

Sanken Sandqvist, VD för skandinaviska BMG, har nominerats i kategorin ”A&R executive” tillsammans med Jason Flom/Lava records, Mike Caren/Warner Music Group och Korda Marshall/BMG och Infectious records (UK).

Christel Valsinger