12 december 2015

GRAMMIS Petter guidar genom Grammis #33

Petter blir värd för den 33:e upplagan av Sveriges äldsta, viktigaste och bredaste musikpris Grammis. Onsdagen den 24 februari leder han prisgalan från Cirkus i Stockholm när den direktsänds på SVT.

– Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för. Inombords är jag livrädd men jag ska göra ett bra jobb. Det är ett stort och viktigt pris, säger Petter.

– Vi är otroligt glada att Petter både kunde och ville leda Grammis 16. Han är en respekterad artist med mycket lång erfarenhet inom musik. Att han har varit Grammis-nominerad 20 gånger och vunnit fyra Grammisar gör ju inte saken sämre, säger Lisa Cronstedt, projektledare för Grammis och kommunikations- & marknadsansvarig på IFPI Sverige som arrangerar Grammis.

Så här sänder SVT Grammis:

SVT Play kl 17:00 – direktsändning

SVT1 kl 21:00

Lars Nylin