11 december 2015

KONFERENS Första namnen klara för WTM

Carl Leighton-Pope, Diana Rodriguez och Carl Waldekrantz är de tre första klara talarna till Where’s the Musics konferensdel i februari nästa år.

Carl Leighton-Pope har en mer än 40 år lång karriär i musikbranschen och är känd för att ha kontrakterat artister som Dire Straits, Simple Minds, Patti Smith, The Motors och UFO. Idag är han agent åt bl a Michael Bublé och Bryan Adams.

Diana Rodriguez har sin bakgrund inom promotion, försäljning och varumärkesintegration. Hennes framgångar gav henne en plats på Billboards ”Most Powerful Women in Music”-lista 2010.

Carl Waldekrantz grundade e-handelsplattformen Tictail för tre år sen som idag har över 85 000 säljare. The Telegraph har jämfört honom med Steve Jobs och nyligen säkrade Tictail investeringar på 22 miljoner dollar. Carl var även involverad i Spotify på ett tidigt stadium.

Where’s the Music äger rum i Norrköping den 11-13 februari.

Christel Valsinger