19 november 2015

FÖRLAG Niklas Strömstedt i samarbetsavtal med Universal

Universal Music Publishing och Niklas Strömstedt har skrivit ett samarbetsavtal.  Avtalet innebär att Universal nu representerar både Niklas katalog och hans kommande nya låtar.

Niklas Strömstedt är högaktuell med TV-serien Så mycket bättre i TV4, ny samlingsskiva och show på börsen i Stockholm nästa år.

”Vi är väldigt glada och stolta över att få förtroendet att förvalta Niklas stora katalog av musik och text, här finns många Svenska klassiker och utsökta poplåtar för oss att ta hand om på bästa sätt. Vi ska även se till att Niklas fortsätter att skriva både till sig själv och andra artister. Förutom att en del av Niklas låtar nu tolkats av andra i ’Så Mycket Bättre’ så är han aktuell med ny samlingsskiva och en egen krogshow i vår. Välkommen till Universal, Niklas”, säger Martin Ingeström, VD på Universal Music Publishing i ett pressmeddelande.

Lars Nylin