3 november 2015

PRIS Zara Larsson till P3 Guld

Det blir Tina Mehrafzoon från Musikguiden i P3 som leder P3 Guld i början av nästa år. På scen kommer vi bland annat att få se Zara Larsson.

P3 Guld äger rum den 16 januari på Scandinavium i Göteborg och blir den 14:e galan i ordningen. Nytt för i år är att den direktsänds i både SVT och P3 – det blir alltså ingen fördröjning på tv-sändningen.

Tina Mehrafzoon ledde galan även förra året, då tillsammans med Kodjo Akolor. I år står hon ensam för värdskapet.

– I år kommer vi en gång för alla visa hur mycket svensk musik betyder för oss och för P3:s lyssnare. Vi hyllar låtarna och artisterna som vi festat till, gråtit till och levt våra liv med, säger Tina i ett pressmeddelande.

De nominerade i de olika priskategorierna brukar avslöjas i början av december.

Lars Nylin