29 oktober 2015

MUSIKBOLAG Hampus Carlsson till Playground

Playground Music har gjort ett avtal med Halmstadssångaren Hampus Carlsson, hittills mest uppmärksammad för låten Sommarplågor.

24-årige Hampus Carlsson har tidigare släppt tre singlar där låten Sommarplågor streamats över en miljon gånger på Spotify.

– Sverige behöver lite glitter i mörkret, texter som betyder något och musik som får dig att dansa, säger Halmstadsbördige Carlsson.

– Vi är väldigt stolta och glada att få samarbeta med Hampus. Förutom att han är en fantastisk artist så har han dessutom något viktigt att förmedla och en stark historia bakom sig. Musiken är en blandning mellan eufori och melankoli som känns väldigt genuin. Hampus är äkta, och det är precis den typen av artist som vi vill ha till Playground Music, säger Sophie Andersson, kommunikationsansvarig på Playground i ett pressmeddelande.

Kommande singeln Flera meter under marken släpps senare i november.

Lars Nylin

På bilden från vänster Sophie Andersson (Playground Music), Rebecka Sjöström (Playground Music), Patrik Larsson (Playground Music), Hampus Carlsson (artist), Anton Bergendahl (Playground Music), Karin Antonsson (The Music Box)