26 oktober 2015

MUSIKBOLAG Guld och platina till James Bay

Den brittiska artisten James Bay gjorde sin första Sverigekonsert i torsdags och fick i samband med den ta emot flera Guld- och Platina-utmärkelser.
James Bays genombrottssingel Hold Back The River har sålt 3x Platina i Sverige, medan debutalbumet Chaos And The Calm [Universal Music] och singeln Let It Go båda har nått svenskt Guld.  James Bay belönades tidigare i år med det prestigefyllda priset BRIT’s Critics Choice Awards på BRIT Awards 2015, ett pris som tidigare tilldelats artister som Sam Smith och Adele.
Guld- och Platina-utmärkelseran delades ut i samband med James Bays spelning på Debaser Strand i Stockholm, en konsert som sålde slut på några minuter. Den 21 mars återvänder han till Stockholm och denna gång Annexet.
 På bilden ses från vänster: Elliott Boswell, Burt McRoy, Charlie Lindahl, James Bay, Josefin Bergquist, Anders Lindberg och William Preutz.