25 oktober 2015

LIVE Bokningsbolaget RMP Musik är tillbaka

Stefan Lilja som drev bokningsbolaget RMP från 80-talet till det tidiga 00-talet, har återskapat bolaget tillsammans med artistbokaren Björn Wallgren.

Det var på en ångbåtstur i somras som RMP’s Stefan ”Guran” Lilja träffade artistbokaren Björn ”Lycklig” Wallgren och planerna på att återskapa RMP satte igång, berättas det i ett pressmeddelande.

RMP erbjöd under sin verksamma tid konserter med då helt nya artister som Lars Winnerbäck, Staffan Hellstrand, Stefan Sundström och Traste Lindéns Kvintett, samtidigt med etablerade namn som Kjell Höglund och Johan Johansson. Sommaren 1999 och hösten 2000 genomfördes också turnén Bland skurkar, helgon och vanligt folk, med Lars Winnerbäck, Stefan Sundström, Karin Rehnberg, Johan Johansson, Kjell Höglund och Carl-Einar Häckner.

RMP Musik 2015 ägs och drivs av nämnda Stefan Lilja och Björn Wallgren, samt Björn Rothstein, artistbokare; Johan Johansson, musiker/låtskrivare mm och Per Granberg, musiker/skivbolagsägare mm. Bolaget erbjuder artister inom rock, pop, punk, soul och visa.

Christel Valsinger