17 september 2015

SOM Anmälningsdags Manifest On Tour

Manifest on Tour i regi av SOM och studieförbundet Sensus börjar bli en institution i ämnet musikbranschkunskap. Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga.

Manifest On Tour är en turnerande musikbranschworkshop där experter från olika delar av musikbranschen delar med sig av kunskaper och erfarenheter till band, artister, låtskrivare och musikföretagare som vill ta nästa steg i sin karriär. Nu är det hög tid att anmäla sitt intresse för att vara med. Anmälningstiden går ut 25 september.

Som initiativtagare till Manifest on Tour står SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och Sensus studieförbund.  Manifest on Tour genomförs i ett samarbete med Musikerförbundet. Projektet stöds av Musiksverige (den svenska musikbranschens paraplyorganisation) och STIM.

– Att lägga en kväll på att vara med i Manifest On Tours workshop är den bästa investering i tid du kan göra, om du vill lära dig mer om hur musikbranschen fungerar idag. Panelen utgår från dina frågor och funderingar och pratar om allt från marknadsföring och turnerande till försäkringar och upphovsrätt, på ett sätt som är viktigt och lättförståeligt för den som kommit en bit på vägen med sin musik, säger projektledare Magnus Pejlert i ett pressmeddelande.

MANIFEST ON TOUR 2015 besöker följande städer:

19/10 Stockholm

20/10 Malmö

21/10 Växjö

22/10 Hultsfred

2/11 Örebro

3/11 Gävle

4/11 Luleå

5/11 Visby

Länk till anmälan: https://sensus.wufoo.com/forms/anmalan-manifest-on-tour-2015/

För mer information, besök hemsidan: http://manifestgalan.se/manifest-on-tour/

Lars Nylin