11 september 2015

MUSIKBOLAG Platina till Danny Saucedo

I går torsdag firade Sony Music Danny Saucedos succésinglar under året med det som i branschen kommit att kallas platinaregn. I det här fallet innebar det en smörre störtskur över sångaren som i år gått över till svenska texter.

Dannys första utgivna singel på svenska, Brinner i bröstet [Sony/peermuisc] har nu sålt två gånger platina och den aktuella singeln Dör för dig har toppat Spotifylistan och sålt platina.  Dör för dig, som legat som bäst nummer två på Sverigetopplistan, ligger just nu nummer tre på Spotify Topp 50 och klättrar uppåt på radiolistan.

 Lars Nylin

Bilden: Team Danny Saucedo på Sony Music tillsammans med management och Danny själv: Johan Lindgren, Suzanne Rapp, Nina Thorsell, Tomas Lööw, Pierre Garami, Danny Saucedo och Petra Åkesson.