10 september 2015

FÖRLAG Seinabo Sey på amerikansk albumetta

Soundtracket till filmen We Are Your Friends toppar Billboardlistan Dance/Electronic albums. Med på soundtracket finns Seinabo Seys Younger i Kygos remix.

EDM-filmen We Are Your Friends med Zac Efron i huvudrollen handlar om en okänd LA-dj som försöker slå igenom. Filmen gick upp på amerikanska biografer den 21 augusti och får Sverigepremiär den 16 oktober.

Soundtracket har släppts i två versioner, en standardversion och en deluxeutgåva. Younger [Universal Music Publishing] finns med på båda.  Andra artister på soundtracket är Deorro, Years & Years och, så klart, Justice vs Simian, vars låt gett filmen sin titel.

Filmens regissör Max Joseph kommenterade soundtracket: ”Vi jobbade alla hårt på att välja låtar som inte bara var de bästa för historien, utan också bidrog med en balanserad mix av många olika genrer som passar under paraplyet elektronisk dansmusik.”

Younger är skriven av Seinabo Sey, Magnus Lidehäll, Salem Al Fakir och Vincent Pontare och släpptes i Sverige i november 2013. Kygo-remixen har toppat Norge-listan.

Christel Valsinger