23 augusti 2015

FESTIVAL Popaganda/Robyn, kompletteringar och konstsim

Programmet är nu komplett för helgens Popaganda, festivalen som åtminstone ur Stockholmsperspektiv avrundar festivalsommaren. I sista stund tillkommer Robyn La Bagatelle Magique. Utöver detta några kompletteringar på huvudfestivalen blir det efterfester och det numera traditionella konstsimmet.

Robyn & La Bagatelle Magique släppte två veckor sedan EP:n Love Is Free där, Robyn och Markus Jägerstedt tillsammans förvaltat vad som startades av Robyn och förra året bortgångne Christian Falk. Teamet skulle ha framträtt på Dans Dakar, men när den festivalen ställdes in blir det nu istället Popaganda som blir scen för världspremiären. Robyn & La Bagatelle Magique framträder på fredagen.

Urban Cone och Beatrice Eli (lilla bilden) är bland de övriga sista artisterna in i programmet vid Eriksdalsbadet. På efterfesterna framträder bland andra singelaktuella Titiyo och Urban Cone.

Dessutom blir det även i år konstsim, numera festivalens mest trogna inslag.

Hela programmet:

http://www.popaganda.se/#nyheter

Lars Nylin