19 augusti 2015

MUSIKBOLAG Cosmos växer

Det handlar alltså om musikbolaget Cosmos Music, som nu växer med två nya medarbetare, varav en är skivbolagsbekanta Lisa Öhman medan det andra namnet är Felizia Uggla från WiMP/Tidal.

Cosmos Music, som nyligen meddelat att man förvärvat hela Scandinavian Songs verksamhet, fortsätter att växa. Nu förstärker bolaget sin position genom att expandera sin marknads- och digitalavdelning.

Från och med augusti kommer namnkunniga Lisa Öhman att som konsult kliva in i rollen som Marketing Director hos Cosmos Music.

– Lisa har en fantastiskt gedigen karriär, brett kontaktnät och tar med sig värdefulla erfarenheter till Cosmos. Det känns oerhört tryggt och spännande att ha henne ombord, säger Robert Litsén, VD för Cosmos Music.

Felizia Uggla, tidigare marknadskoordinator på WiMP/Tidal har anställts på Cosmos Music som Digital Manager och kommer i sin nya roll att vara en central del i digitalteamet med fokus på account management och digital marknadsföring.

– Felizia är en väldigt driven person med god kännedom om streamingvärlden och som på kort tid etablerat stort kontaktnät inom branschen. Cosmos växer sig allt starkare, såväl på hemmaplan som med vårt fortsatta internationella fokus, både Lisa och Felizia kommer bidra stort till våra kommande satsningar. Det är med stor glädje vi välkomnar dem till Cosmos-familjen fortsätter Litsén in ett pressmeddelande.

Christian Falk Winland, tidigare Marketing Manager, kommer i sin nya roll att fokusera på Business Development för Cosmos fortsatta utveckling. Lisa Öhman kommer även i fortsättningen ha andra konsultuppdrag parallellt med sitt engagemang hos Cosmos.

Lars Nylin