2 juli 2015

MUSIKBOLAG Peter Boström startar Bassflow Music

Producenten och kompositören Peter Boström har skrivit musik och gjort remakes i 23 år. Nu tar han steget och startar egna etiketten Bassflow Music. 

Boström har genom åren radat upp en kavalkad av hits med artister såsom Loreen, Ola, Danny Saucedo, Ulrik Munther, Eric Saade och haft fantastiska framgångar med sina remakes för b la Mando Diao, Lana del Rey och Roxette.

 Nu startar han egna labeln Bassflow Music.

”Det här är mest som en kul grej. Och för kärleken till musik förstås. Att kunna hålla i taktpinnen redan från början är både inspirerande och givande. Min respekt för etablerade skivbolag har definitivt växt, för det är inte helt enkelt. Jag skriver låtarna, producerar, mixar, fotograferar och klipper videos samtidigt som jag måste göra någon form av promotion,” säger Peter Boström i ett pressmeddelande.

 Två utgivningar är planerade i sommar: Steve Noble med Street of broken hearts, en melankolisk poplåt som finns ute från och med 1 juli.Veckan efter följer Ardit Cuni med renodlade sommardängan Let’s Go.

På förlagssidan samarbetar Peter Boström även fortsättningsvis med peermusic.

Christel Valsinger