1 juli 2015

MANAGEMENT Gemensam kontraktering för Wannguard och Andreas Jismark

Andreas Jismark Management (Andreas Jismark) och Wannguard Management (Alexandra Wanngård) co-signar artisten och låtskrivaren Markus Kjellrup.

”Vi har högtflygande planer för Markus, han har en stor potentiell publik utan några egentliga begränsningar”, säger Andreas Jismark i ett pressmeddelande.

Till hösten planeras första singeln och i sommar gör Markus framträdanden i Malmö, Örebro och Stockholm. Alexandra kommer även att presentera Markus för ett antal olika bolag i USA i september.

Alexandra och  Andreas träffades på Live at Heart festivalen för två år sedan och bestämde sig för att samarbeta.

”Vi har låtit det ta tid, vi ville se till att vi hade liknande visioner och tankebanor kring våra respektive management. Och sen behövde vi hitta en artist vi båda kände oss lika engagerade i.”

Andreas har drivit sittAndreas Jismark Management sedan 2010 och har en bakgrund som artist, låtskrivare och projektledare. I hans stall finns artister som Cilia, Full Of Keys och Outtrigger.

Alexandras Wannguard management (fd Wanngård Produktion) har funnits i tre år. Just nu jobbar hon med KROG och Atlantic Francis (som släppte sin debut EP maj) och siktar in sig på den amerikanska marknaden.Hon har bland annat haft band på på South by Southwestfestivalen.