29 juni 2015

TV De Vet Du till TV4

 TV4-gruppen ska samla skickliga innehållsproducenter från digitala plattformar i ett nytt talangnätverk. Den första värvningen är musik- och humorgruppen De Vet Du, med stora Youtube-framgångar i bagaget.

TV4 gruppens nystartade talangnätverk har som mål att ”samla Sveriges bästa innehållsskapare på digitala plattformar och ge dem möjligheten att växa och utvecklas med TV4-Gruppens nätverk, erfarenhet och muskler i ryggen”, berättas det på TV4:s hemsida.

Det Vet Du består av bardomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland, Tor Wallin och DJ-HUNK och  bildades för fem år sen. Sedan dess har de haft Youtubehits med låtar/videor som Fucka ur och Fy fan vad stek. Kanalen har cirka 113 000 följare.

Det Vet Du kommer att kunna synas i TV4-produktioner framöver, men Youtubekanalen fortsätter som vanligt.

Christel Valsinger