26 juni 2015

MUSIKBOLAG Parham i avtal med Playground Music

Playground Music har skrivit kontrakt med kritikerrosade artisten och rapparen Parham, som albumdebuterade förra året. 

Förra årets debutalbum Pojk ledde till priser för Årets genombrott på Kingsizegalan 2015, Årets hiphop på Manifestgalan 2015, och Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik. Dagens Nyheter beskrev honom som en av den svenska hiphopens vassaste historieberättare och Göteborgsposten gav albumet betyget 5/5 med slutorden ”Sommaranthem 2014″. Nu inför det kommande materialet har Parham skrivit ett exklusivt avtal med Playground Music Scandinavia.

”Parham är en klart lysande stjärna på den svenska musikscenen och vi är oerhört glada och stolta över att få följa med på denna resa framöver” / Patrik Larsson, A&R Playground Music.

”Det senaste året har varit en rolig resa och jag är både tacksam och peppad. Jag har en massa nytt som jag jobbar på och vårt crew sitter på sjuka grejer som väntar på att komma ut. Om jag har kunnat släppa min första platta själv med enkla medel och etablera mig som en artist, är jag övertygad om att vi tillsammans med Playground kommer kunna ta musiken till nästa nivå.” / Parham

 ”Vi är supernöjda att äntligen kunna outa detta samarbete. Playground delar min och Parhams ambition med framtiden. De har också varit lyhörda för våra villkor i arbetet med att ta fram ett avtal som vi känner oss trygga med. Parham ingår i ett kollektiv som kallas SOM031 som kommer leverera mycket intressant under sommar och höst 2015. SOM031 har som mål att bli ett av Nordens mest betydelsefulla artistkollektiv.” / Mathias Sjögren, TIS Management (en del av This Is Scandinavia)
På bilden från vänster:
Jesper Karlsson (PR, Playground Music), Patrik Larsson (A&R, Playground Music), Parham (Artist), Mathias Sjögren (Manager, TIS Management)