26 maj 2015

FESTIVAL Robyn till Dans Dakar med nytt band

La Bagatelle Magique är namnet på Robyns senaste projekt, ett band bestående av henne själv, Markus Jägerstedt och den framlidne Christian Falk. I augusti spelar bandet på den 5-årsjubilerande festivalen Dans Dakar.

Bandet är än så länge en ganska hemlig historia och den intresserade får hålla sig till tåls och hålla koll på bandets hemsida. Där finns i skrivande stund bara en bild och ett loopat ljudklipp som hintar om att det rör sig om ett elektroniskt dansmusikprojekt.

Robyn själv firar i år 20-årsjubileum som artist. Det var 1995 hennes debutalbum Robyn Is Here släpptes och den svenska popmusikkartan ritades om för alltid.

Dans Dakar äger rum den 21-22 augusti på Skeppsholmen i Stockholm och sedan tidigare är artister som Diplo, Giorgio Moroder och Silvana Imam bokade.

Christel Valsinger