20 maj 2015

MUSIKBOLAG Nova Miller till Polydor

Hon är bara 13 år men har redan skrivit sitt första kontrakt med ett musikbolag. Nova Miller släpper lagom till skolslutet sin första singel.

”Stockholms-tjejen Nova Miller är ingen vanlig 13-åring. Hon är begåvad med en otrolig röst och är en multi-instrumental artist. Nu har hon skrivit kontrakt med Polydor/Universal Music och 21:12 Entertainment” skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Nova går i 7:e klass vid Nacka musikskola och studerar även vid Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. Parallellt med skolan arbetar hon i studion och skriver fler låtar. Den 12:e juni hör vi första resultatet när hennes singel Supernova släpps.

– Det känns väldigt kul att Nova, hennes föräldrar och management ville samarbeta med oss på Polydor. Nova är en grym talang och det ska bli väldigt spännande att ta det vidare,säger Peter Hart, A&R på Polydor.

Lars Nylin

Bilden från vänster: Peter Hart, Nova Miller och Lolene Everett.