20 april 2015

FESTIVAL Joia Agency fixar dagsparty på Bråvalla

För tredje året i rad samarbetar Fkp Scorpio med dansmusikinriktade bokningsagenturen Joia för att locka in Bråvallapubliken på festivalområdet lite tidigare på dagen. Stockholm Syndrome, John Dahlbäck och Albin Myers är några av akterna som ska få fart på eftermiddagsdansen i år.

Albin Myers gör ett hattrick och uppträder för tredje året i rad.
– Det är nog ingen annan än jag som uppträtt här alla tre åren, så det känns givetvis lite speciellt. Att jag dessutom har med mig mina vänner som uppträder innan mig på lördagens dagsfest kommer definitivt att göra det här året extra roligt! säger han i ett pressmeddelande.

Torsdagens Dayparty bjuder enbart på kvinnliga akter. En av dem är Stockholm Syndrome.
– Vi hade ett fantastiskt gig här förra året, säger Cornelia Jakobsdotter, ena halvan av duon.
–Att vi i år uppträder med bara tjejer på torsdagens dagsfest känns hur fett som helst, girlpower när den är som bäst!

På fredagen och lördagen tar killarna över mixerborden. Djduon Lundebros, Carli och John Dahlbäck är några tunga namn. På fredagen fortsätter dansfesten även på kvällen med tyska stjärna Robin Schulz, som haft jättehits med sina remixer av Prayer in C med Lily Wood and The Prick och Waves med Mr Probz.
– Det känns riktigt bra att vi fått förtroende från FKP Scorpio även i år, säger Thomas Svanström på JoiaAgency.
– Spontant känns det som en starkare line-up än tidigare år och vi kommer även att aktivera dagsfesterna på ett nytt spännande sätt och på så vis göra det roligare för festivalbesökarna.

Christel Valsinger

 

Albin Myers spelar på Bråvalla Dayparty i år. Här ses han på Summerburst 2012. Foto: Frank Nordenberg.