2 april 2015

TV Lisa Nilsson och Niklas Strömstedt i ”Så mycket bättre”

De två första artisterna som officiellt är klara för höstens upplaga av TV4:s Så mycket bättre är Lisa Nilsson och Niklas Strömstedt. Enligt kvällstidningarna är ytterligare namn också bekräftade.

– Jag hade inget i vägen och ingen ny skiva som skulle stå där som en slags baktanke, utan jag får verkligen göra det här programmet bara.Jag tycker att det är att föredra. Jag vill inte att programmet ska vara bakbundet av att vara något slags PR-event för någon produkt jag har. Det är väldigt vanligt och det får man förstå när klimatet är så jäkla snålt som det är och Melodifestivalen äter upp allt utrymme så är det klart att folk måste resonera så, men jag är extra glad över att inte behöva ha det så, säger Lisa Nilsson till Expressen.

Många namn förekommer som tänkbara övriga artister. De som tycks mest bekräftade när MI forskar är Ison Glasgow, Jenny Berggren (f d Ace of Base) och Miriam Bryant. Andra som olika medier rapporterar som bekräftade är Sven-Bertil Taube och Andreas Kleerup.

Så mycket bättre sändes för första gången hösten 2010. Då var det artister som Lill-Babs, Petra Marklund, Plura och Thomas Di Leva som bodde tillsammans och tolkade varandras låtar. Senare har bland andra Magnus Uggla och Laleh haft uppenbar nytta av genomslaget i serien och seriens samlingsalbum har ständigt toppat Sverigetopplistan.

Lars Nylin