23 mars 2015

SKIVBOLAG Otto Knows i avtal med Warner

Otto Knows har i dagarna gjort ett artistavtal med Warner Music Sverige. Otto Knows, som egentligen heter Otto Jettman, kommer från Stockholm och har rönt stora framgångar världen över med singlarna Million Voices (2012) och Parachute (2014). I maj släpper Otto Knows nya singeln Next To Me.

– Vi tycker det ska bli jättespännande att arbeta med Warner, som har bevisat att de har ett passionerat team med fokus på att utveckla artister, säger Dina Mystris på Otto Knows bolag Refune Music i ett pressmeddelande.

– Vi är oerhört glada att få jobba med Otto. Vi tror på artister som utmanar i sin genre och Otto har en tydlig kreativ vision som vi delar. Otto har global potential vilket rimmar med det fina utbyte vi har med våra internationella kontor. Parlophone UK och Big Beat/Atlantic kommer jobba i linje med oss, fortsätter Magnus Ribbeklint, marknadschef Warner Music Sweden.

– Vi älskar bra musik och hits och att få jobba med Otto Knows är fantastiskt och vi ser fram emot ett långt samarbete, säger Jonas Siljemark, VD Warner Music.

 Lars Nylin

Bilden från vänster Jonas Siljemark (Warner Music), Otto Knows, Magnus Ribbeklint (Warner Music), Dina Mystris (Refune), Birgitta Bokström (Warner Music), Magnus Källskog (Warner Music), Andreas Håkansson (Warner Music) (saknas på bilden gör Emma Finnkvist (Warner Music)).