Förlag 23 mars 2015

FÖRLAG Sony/ATV kontrakterar Tungevaag & Rabaan

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har kontrakterat den norsk-svenska artistduon Tungevaag & Rabaan.

Norske DJ:n och producenten Martin Tungevaag har varit ett frekvent namn på listorna den senaste tiden – han slog igenom 2014 med singeln Wicked Wonderland som blev Topp 10 i Skandinavien, Tyskland och Frankrike. Han följde upp detta med Vidorra och nu senast med den stora hiten Samsara, den första singeln under det gemensamma artistnamnen Tungevaag & Rabaan. Samsara har toppat listorna över hela Skandinavien och börjar nu snabbt sprida sig internationellt. Låten blev också nominerad till Årets hit vid Spelleman 2014, norska motsvarigheten till Grammis.

– Det känns riktigt kul att få jobba med Martin och Robbin. Det är få som har lyckats kapa hitlistorna på samma sätt som de har gjort och i år ska vi tillsammans ta det här till nästa nivå, säger Arina Logacheva, Jr A&R Manager på Sony/ATV i ett pressmeddelande.

Lars Nylin

Bild en från vänster: Christoffer Lindh (Sony/ATV), Einar Martinsen (NorthWind MGMT), Martin Tungevaag, Robbin Söderlund, Arina Logacheva (Sony/ATV).