12 mars 2015

ARTIST Tove Styrke satsar i USA

Amerikansk tv-debut och USA-turné väntar för Tove Styrke, som dessutom gör sju framträdanden under SXSW nästa vecka.

Den 18 mars gör Tove Styrke sitt första framträdande i amerikansk tv och det blir på Late Night With Seth Myers på tv-jätten NBC. Dagen efter flyger Styrke ner till Austin för att göra inte mindre än sju framträdanden under South By South West.

Videon till senaste singeln Ego [Sony Music] hade premiär på Time.com med rubriken ”Meet the swedish popstar you need to know this spring” och i vår följs satsningen upp av en  USA-turné med start i Washington DC den 4 maj.

Men innan dess hinner Tove Styrke återvända till Europa för spelningar  i Berlin, Paris, Amsterdam och London. I juni  läpps albumet Kiddo, hennes första på fem år.

Christel Valsinger