2 mars 2015

LIVE Madonna i Stockholmsdebut

Drygt 30 år efter sitt genombrott – och efter flera låtar med Stockholmsproducenter/videomakare genom åren – gör Madonna 14 november sitt första liveframträdande i Stockholm.

Det är som en del av hennes Rebel Heart-turné, som startar i Nordamerika i augusti, som Madonna till sist når Stockholm. Live Nation släpper biljetterna 16/3 via sin hemsida livenation.se. Turnén följer släppet av albumet med samma namn, som kommer den 9 mars med ett antal låtar gjorda ihop med svenska låtskrivare/producenter.

Så kallade Lifetime Legacy-medlemmar i fancluben Icon får tillgång till biljetter och VIP-paket allra först med start redan tisdag 10/3. Fans kan också köpa ett ”Icon Live Pass” redan från denna vecka, som inte bara ger tillgång till förköp utan också gratis medlemskap i fancluben, tillgång till ett turné-forum och en exklusiv turné-gåva. Fans som redan är medlemmar behöver enbart uppgradera sitt medlemskap till ”Icon Live Pass” på Madonna.com.

Lars Nylin