20 februari 2015

SKIVBOLAG/FÖRLAG Mariette till BMG Chrysalis Scandinavia

Melodifestivalsaktuella Mariette har skrivit förlags- och skivavtal med BMG Chrysalis Scandinavia för världen.

Mariette gick direkt till final efter den första deltävlingen av Melodifestivalen. Nu ingår hon samarbete med BMG Chrysalis Scandinavia.

Vi är ett musikbolag som tillhandahåller full service på både förlags- och skivsidan, säger Sanken Sandqvist, VD för BMG Chrysalis SC.

Mariette är en artist med integritet och egna idéer som passar vår ”Artist Service” helt perfekt, en modell där BMG Chrysalis finansierar hela upplägget men artisten äger sin egen master och kan ha full artistisk frihet. Som upphovskvinna har Mariette sedan tidigare bevisat sig och vi är överlyckliga att få arbeta tillsammans med henne på alla fronter. Ryktet säger också att Mariette är en grym gitarrist!

Mariette i sin tur kommenterar:

 Känns spännande och kul att BMG Chrysalis vill vara med och samarbeta med mig som låtskrivare och med mitt egna skivbolag Solid Union. Deras upplägg passar mig perfekt – jag behåller kreativ kontroll, får handplocka mitt team och viktigast av allt så trodde BMG Chrysalis på min vision oavsett utfall i Melodifestivalen. Nu kör vi!

I förra veckan meddelades även att Blixten & Co skrivit avtal med Mariette på livesidan.

Christel Valsinger