18 februari 2015

FÖRLAG Sony/ATV kontrakterar Joy

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia  har tecknat ett exklusivt avtal med artisten och låtskrivaren Joy.

Joy slog igenom förra året med gästinhoppen på två av förra årets största svenska låtar; Linda Piras Knäpper mina fingrar (remix) och LorentzDär Dit Vinden Kommer”. Detta ledde fram till hennes debutsingel ”Kattliv” som släpptes sent förra året och som hon uppträdde med på årets P3 Guld gala. Joy är för närvarande i studion och färdigställer sin nästa singel och en EP som kommer senare i vår.

– Det känns grymt att få vara med och jobba med Joy. Det är sällan man ser sån karisma och energi. Sverige får göra sig redo, hon är en superstjärna och nåt som ingen annan är! hälsar Christoffer Lindh Sony/ATV.

Lars Nylin

På bilden f.v: Patrik Sventelius (Sony/ATV), Lasse Ewald (Sony/ATV), Joy, Johnny Tennander (Sony/ATV), Christoffer Lindh (Sony/ATV), Nina Schrijvershof (Sony/ATV), Christoffer Söderstjerna (Goldenbest)