12 februari 2015

SKIVBOLAG CazziOpeia till Virgin Records Sweden/Universal

Nylanserade Universal-labeln Virgin Records Sweden har skrivit avtal med artisten CazziOpeia.

CazziOpeia, eller Moa Carlebecker Forssell som hon egentligen heter, kommer senast från turnékollektivet FDJR och har tidigare jobbat med bland annat DJ Tiësto som tog med remixen av hennes första singel I belong to you på sitt album Club Life. CazziOpeia har även blivit hyllad för sin stil och musik av kändisbloggaren Perez Hilton. I juli 2014 uppträde CazziOpeia på MTV:s Isle Of MTV inför 50 000 på Malta, där delade hon scen med bland annat Enrique Iglesias, Rita Ora och Jessie J.

I det nya samarbetet jobbar CazziOpeia med Jonas von der Burg. Jonas har tidigare haft internationella succéer med bland annat September och Johan Renck aka Stakka Bo.

– Det kom som en våg av ny inspiration i studion, ur en riktigt nice vibe och rakt från våra hjärtan skapades soundet. Har aldrig känts såhär jävla rätt. Det är coolt och spännande att nu få komma ut och dela med mig mer av mig själv och min musik till världen och universum, säger CazziOpeia i ett pressmeddelande.

– Vi på Virgin är sjukt glada att få inleda samarbete med CazziOpeia. 2015 kunde inte ha startat bättre!, säger Niklas Rune, Head of Virgin Records Sweden.

Lars Nylin