5 februari 2015

EXPORT Anna Ingler ny på Export Music Sweden

Export Music Sweden utökar teamet. Ny konsult på Export Music Sweden är Anna Ingler som kommer att jobba med kommunikation på deltid. Anna jobbar parallellt åt Familjen Beckman Management & PR och har ett förflutet på bl a Hyper Island och Generator.

– Det känns superbra att Anna kommer in och stärker oss. Vi gör en massa bra saker hemma och ute i världen, men vi har kanske inte alltid hunnit med att berätta om dem på ett tillfredställande sätt hittills. Anna ska också jobba med att nå fler grupper inom musikbranschen som vi tror kan bli mer exportklara, säger Jesper Thorsson, VD ExMS.
Anna Ingler nås på anna@exportmusicsweden.org

Lars Nylin

På bilden, Sofia Thurn (Projektledare), Anna Ingler (Kommunikation) och Jesper Thorsson (VD).
Foto: Daniel Grayer.