1 december 2014

FÖRLAG Ny synkavdelning på Sony/ATV

Sony/ATV har fått ett nytillskott till sin Skandinaviska Synkavdelning i Viktor Waldås som tillträdde som Creative Manager i början av September. Viktor kommer närmast från Pr-byrån Prime och kommer att ansvara för kundrelationer i Norden.

”Viktor har genom Prime ett fantastiskt nätverk. Hans kunskaper även som formgivare, i kombination med ett genuint musikintresse gör honom också unik i sin roll. Det känns otroligt kul” säger Anette Hökengren, Director Film TV & Advertising i ett pressmeddelande.

I samband med Viktor Waldås tillträde så har också Li Stanley fått en ny roll, som Senior Music Supervisor. Li ansvarar för music supervision och det kreativa arbetet med kunder och music supervisors i hela världen.

”Vi har ett grymt team på synkavdelningen, som alla kompletterar varandra väldigt väl. Det är en ynnest att få jobba med så kompetenta, hungriga och kreativa människor”, säger Anette. ”Med Li och Viktor i sina nya roller lägger vi i ytterligare en växel för att befästa vår position som det ledande förlaget”.

Synkavdelningen består nu av: Anette Hökengren, Director, Film TV & Advertising, Li Stanley, Senior Music Supervisor & Creative Manager, Jonas Björkbacka, Senior Licensing Manager, Viktor Waldås, Creative Manager, Cilla Skarin, Production Music Manager / EMI Production Music

Lars Nylin

Bilden: Li Stanley och Viktor Waldås.