29 november 2014

FÖRLAG PRMD och Scandinavian Songs i samarbete

PRMD Publishing Scandinavia, förlagsdelen av musikbolaget som startades av Aviciis profilstarke manager Ash Pournori, och som tidigare i år rekryterade Kristina Lidehorn som vd, har tecknat ett administrationsavtal med Scandinavian Songs. 

 PRMD (”Pyramid”), vars förlagsverksamhet också styrs från At Night Managements studioutrustade lokaler vid Strandvägen i Stockholm, har tidigare ingått ett avtal på förlagssidan med Imagem Music utanför Skandinavien.
Aktuella releaser från PRMD är t.ex. Cazzette med Blind Heart vilken följer upp den massivt framgångsrika singeln Sleepless (över 45 miljoner Spotifystreams) och Henrik B med In Your Eyes. Ett antal nya projekt kommer att lanseras under 2015.
Lars Nylin
På bilden fr.v. Peo Nylén (Scandinavian Songs), Niklas Bauer (PRMD), Christoffer Westerlund (Scandinavian Songs), Ash Pournori, Kristina Lidehorn samt Kela Ahnhem och Hasse Desmond (båda Scandinavian Songs)