18 november 2014

FESTIVAL Avicii till Summerburst

Nästa sommar firar festivalen Summerburst fem år. Första huvudnamn att presenteras är Avicii, som var med även premiäråret 2011. Detta blir Tim ”Avicii” Berglings enda spelningar i Sverige under 2015.

Avicii kommer att framträda såväl i Göteborg (29-30 maj) som Stockholm (12-13 juni). Biljetter släpps tisdag 25 november klockan 12.00. Redan nu finns Summerbursts officiella spellista på Spotify som en del av presentationen av festivalens program.

– Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka och stå på Summerbursts scen igen. Det var fem år sedan sist och jag kommer aldrig glömma den jag känslan jag hade inom mig när jag spelade på Summerburst första gången. Det var helt fantastiskt men jag lovar att 2015 kommer det bli ännu bättre. Hoppas vi ses på Nya Ullevi i Göteborg och på Gärdet i Stockholm i sommar!, säger Avicii i ett pressmeddelande.

– Avicii spelade på vårt allra första Summerburst år 2011 och därför är vi väldigt stolta och glada att vi lyckats få tillbaka honom till vårt 5-års jubileum. Jag glömmer aldrig när jag stod längre bak på scenen när Avicii spelade Levels – publikens reaktion var obeskrivlig. Från Summerburst 2011 till två utsålda dagar på Tele2 Arena. Det är galet kul att han kommer tillbaka till Sverige och spelar på både Summerburst i Göteborg och Stockholm, säger Anders Boström, Festivalgeneral Stureplansgruppen Live.

Lars Nylin

 

 

 

 

 

Lars Nylin