6 november 2014

FESTIVAL 6 nya till Where’s The Music

Nya festivalen Where’s the Music? i Norrköping har fyllt på med sex färska namn. Tillskotten är Silvana Imam, Yung Lean & Sad Boys, Style of Eye, Sharks, Heavy Tiger och Ninsun Poli. Festivalen och konferensen arrangeras 12-14/2 2015.

Samtliga hittills klara artister till Where’s the Music? 2015:

Hello Saferide
Silvana Imam
Style of Eye
Yung Lean & Sad Boys
Adna
Andreas Moe
Beatrice Eli
Caotico
Erik Rapp
Heavy Tiger
Jennie Abrahamson
Kite
Kitok
Merely
Ninsun Poli
Sharks
Spiders
The Hanged Man
Thundermother

Festivalen hålls torsdag till lördag, 12-14 februari, 2015 i och kring Industrilandskapet i centrala Norrköping.Konferensdelen av Where’s the Music? äger rum dagtid 13-14/ 2 på Louis De Geer-skolan. De första programpunkterna presenteras i dagarna.

En festivalbiljett till Where’s the Music? kostar 695,- (595,- för studeter med giltligt student-id) och en endagarsbiljett kostar 295,-. Biljetterna säljs via Eventim. Läs mer om dagens släpp och alla artister på: http://www.wheresthemusic.se/

Lars Nylin