30 oktober 2014

FÖRLAG Christian Olsson i förlagsavtal med Mr Radar

Christian Olsson, känd från bl.a Fibes, Oh Fibes!,  har ingått förlagsamarbete med Mr Radar. Bilden fr.v: Per Lindholm, Adam Salomon, Christian Olsson och Daniel Larsson. 

– Jag har känt teamet på Mr Radar under lång tid och att ingå det här samarbetet känns helt självklart och sjukt pepp, hälsar Christian Olsson. Tjohoo!

Christian Olsson är kanske mest känd som sångare och förgrundsfigur i Fibes, Oh Fibes! men han har under tiden med bandet även skrivit åt andra artister. Han är medkompositör till Oskar Linnros stora hit Från och med du som toppade SverigeTopplistan och vann Musikförläggarnas Pris i kategorin Årets låt.

– Christian Olsson är en sällsynt 100 procentare, det vill säga en riktigt kompetent producent, låtskrivare och textförfattare, säger Daniel Larsson på Mr Radar Music Group. Sedan vi signade har vi landat många nya projekt tillsammans, och det skall bli väldigt kul att bygga vidare på det vi redan skapat. Kort och gott, att jobba med Fibes-Chris är som en dröm!

Christian Olsson är även med i kollektivet Ingrid där bl.a Pontus Winnberg (som bl.a har producerat Fibes, Oh Fibes!), Lykke-Li och Björn Yttling ingår. För närvarande arbetar Christian Olsson bl.a med Charli XCX (Atlantic), Jacob Banks (Warner UK) och Tigger Da Author (RCA UK).

Claes Olson

Bilden fr.v: Per Lindholm, Adam Salomon, Christian Olsson och Daniel Larsson. (I glasen champagne från Billecart-Salmon)