23 oktober 2014

GULD & PLATINA Vinsten

När stockholmsduon Vinstens debutsingel Luckiest Girl [Parlophone / Warner Music] för två år sedan hördes i till SVT Plays succéserie Portkod 1321 klättrade singeln i december 2012 till SverigeTopplistans 15:e plats. Häromdagen fick Vinstens två medlemmar Calle Wachtmeister och Niklas Benjaminson ta emot en platinautmärkelse för singeln på Warner Musics kontor. 

Med koppling till just nu aktuella säsong två av Portkod 1321 – där duon medverkar i ett par specialskrivna roller – släpper Vinsten fredag 24 oktober sin nya singel Keep That Dream Alive Girl [Parlophone / Warner Music].

Tidigare i år deltog Vinsten även i H&M:s globala kampanj, där bandet presenterades som en av de mest lovande nya popakterna från Sverige.

Claes Olson

Bilden fr.v: David Lindgren Zacharias (Management), Emma Sundlöf (PR), Niklas Benjaminson (Vinsten), Calle Wachtmeister (Vinsten), Emma Svensson (Digital Promotion), Emma Finnkvist (Product Manager) och Robert Skowronski (A&R)